İrtibat : 0216 347 9772

18 Kasım 2013 Pazartesi

KUKLA VE AŞUK-MAŞUK

Kukla gösterisi
Büyük küçük herkesin beğenisi kazanmış olan bu  sahne performansı Eğitici konularla ders veren yada komedi tarzı skeçlerle gülmekten kendiniz alamayacağınız kuklalar eşliğinde yapılan kukla tiyatro gösterisidir. Sahne ve özel gün davetler için için 30 dk.  Bir gösteridir.
Günümüzde farklı kukla tasarımları ile dikkat çeken bu organizasyon sesli yada müzikli bir şekilde icre edilemktedir. Genellikle perde kullanılan kukla gösterilerinde perde olmadan da gösteri yapılabilmekte müzik eşliğinde sözlü diyaloglarla inaılmaz eğlenceli dakikalar geçirebilirsinz. Kukla gösterisnde bilindik bir çok masal kahramanı yada her hangi bir meyve sebze kuklası yada sünger çeklindeki bazit kuklalar dahi çok eğlenceli figürler çıkarabilmektedir.
Kukla, tek aktörlü, üç boyutlu, taklit ve söze, karşılıklı konuşmaya dayalı geleneksel seyirlik oyundur El kuklacısı, küçük bir sahnenin ardından iki eliyle kuklaları karşılıklı konuşturur, oynatır. İpli kuklada ise sahnenin üstünden iplerle kuklaları hareket ettirir.
Aşuk maşuk Gösterisi:
Daha çok ramazan etkinliklerinde  sahne gösterisi olarak talep edilen aşuk maşuk göstersi günümüzde sünnet düğünlerinde doğum günlerinde ve özel Avm programlarında yerini almıştır.aşuk –maşuk gösterisi kendine has müziği ile farklı giyim tarzı ve eğlenceli performansları ile dikkat çekmektedir.
Bir birlerine kur yapan aşuk ve maşuk müzik eğliğinde sevgi kımıldanmalarına neden olmakta ve duygularımız yeniden canlandırmaktadır. Seyrine doyum olmayan bu aşuk maşuk gösterisni özellikle tavsiye ederiz.

1 yorum:

  1. 30 Dk. profesyonel bir gösteriyle yakamoz organizasyon hizmetinizde.

    YanıtlaSil